Το Ιατρείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του 1995.

Σκοπός και φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες με γνώμονα την συνέπεια,
την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς και την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης διαπροσωπικής σχέσης με τους ασθενείς μας.

Για τον λόγο αυτό χρήσιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό με διαρκή ανανέωσή του, με απώτερο στόχο την βέλτιστη ποιότητα ζωής.
Στην ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε συχνές γαστρεντερολογικές, πληροφορίες για τις υπηρεσίες και διαγνωστικές μεθόδους, καθώς και πληροφορίες για την σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων που σας αφορούν.
Το ιατρείο της Κορίνθου άρχισε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2015. Ευρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου στην οδό Εθνικής Αντίστασης18, στον 2ο όροφο.

Την κατασκευή έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας Ευάγγελος Κατσαρός που δημιούργησε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών σε ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το Γαστρεντερολογικό ιατρείο δημιουργήθηκε για να εξυπηρετούνται οι ασθενείς που ήδη παρακολουθούνται από την ιατρό, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο σύζυγός της κ. Νικόλαος Φαρμάκης (Χειρουργός – Δ/ντης της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής Τζανείου Νοσοκομείου) κατάγεται από το Κιάτο.

Επιθυμία της είναι να προσφέρει, μαζί με άλλους ιατρούς του νομού, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους της περιοχής.

Λειτουργεί αίθουσα ενδοσκοπήσεων – ανάνηψης με πλήρη και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό ενώ καλύπτεται όλο το φάσμα της διαγνωστικής και επεμβατικής Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας.

Στα πλαίσια των παροχών στόχος είναι να οργανωθούν ενημερωτικά σεμινάρια για τους κατοίκους που αφορούν βασικά θέματα υγείας όπως η πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, ηπατίτιδεςκ.λ.π.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω παραγόντων αποσκοπεί στην περιφρούρηση της υγείας των κατοίκων γιατί όπως λέει και η σοφή λαϊκή ρήση «Η υγεία μοιάζει με το οξυγόνο. Αισθάνεσαι την αξία του όταν σου λείπει».