Μία νέα προσέγγιση για την απώλεια βάρους

Αν η δίαιτα και η άσκηση δεν έχουν αποτέλεσμα σε εσάς, δεν είστε οι μόνοι. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σχεδόν όλοι όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος μέσω δίαιτας και άσκησης ξαναπαίρνουν το βάρος μέσα σε πέντε χρόνια. Το AspireAssist είναι μία αποτελεσματική, μη χειρουργική, λύση που σας βοηθά να ελέγχετε τις ποσότητες τροφής που λαμβάνετε, χωρίς να στερηθείτε τα φαγητά που επιθυμείτε. Το AspireAssist δεν επιτρέπει στο ένα τρίτο των θερμίδων που τρώτε από το να απορροφηθούν από τον οργανισμό σας. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται AspirationTherapy.

Η ιστορία μας

Η AspirationTherapy αναπτύχθηκε από τρεις γιατρούς τους Dr. SamKlein, Dr. MosheShikeandDr. SteveSolomon με σκοπό να υπάρξει μία ασφαλής και αποτελεσματική λύση για την απώλεια βάρους. Οι τρεις αυτοί γιατροί είχαν πολύ μεγάλη εμπειρία με σωλήνες σίτισης, μία κοινή συσκευή που χρησιμοποιείται εδώ και 25 χρόνια. Τροποποίησαν τον σωλήνα αυτό για να ταιριάζει με το σκοπό την απώλεια βάρους. Η πρώτη τους ασθενής με τον τροποποιημένο σωλήνα έχασε 100% του επιπλέον βάρους της το 2005 και διατήρησε αυτή την απώλεια για πέντε χρόνια.

Βασισμένη σε αυτή την εμπειρία, ιδρύθηκε η εταιρεία AspireBariatrics με σκοπό να διατεθεί αυτή η ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος στους ασθενείς όλου του κόσμου.

Πώς λειτουργεί

Με την AspirationTherapy, οι ασθενείς αδειάζουν το στομάχι τους μετά από κάθε γεύμα μέσω ενός λεπτού σωλήνα ο οποίος βγαίνει από το δέρμα. Είναι διακριτικό, μικροσκοπικό στόμιο βρίσκεται στην επιφάνεια του δέρματος έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να ελέγχουν τη διαδικασία κένωσης. Η διαδικασία τοποθέτησης του σωλήνα είναι απλή, ελάχιστα επεμβατική και δεν απαιτεί γενική αναισθησία. Ο σωλήνας μπορεί να αφαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η AspirationTherapy περιλαμβάνει δίαιτα και άσκηση για να υιοθετήσουν οι ασθενείς πιο υγιείς συνήθειες καθώς χάνουν βάρος, είναι σημαντική για να εξασφαλιστεί ή απώλεια βάρους με υγιή τρόπο.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς σε κλινικές μελέτες έχασαν μέχρι 20 κιλά τον πρώτο χρόνο (απώλεια κατά 49% του επιπλέον βάρους). Οι πιο επιτυχημένοι ασθενείς – αυτοί που εφαρμόζουν τη θεραπεία κανονικά και υιοθετούν πιο υγιείς συνήθειες έχασαν 100% του επιπλέον βάρους τους.